Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt gestookt met een lage watertemperatuur en is daardoor kostenbesparend en duurzaam.
Bovendien is vloerverwarming de meest comfortabele verwarming voor zowel woningen, kantoren, sportcomplexen, maar zeker ook voor bedrijfshallen.
Bij de keuze voor aardwarmte c.q. een warmtepomp is vloerverwarming een belangrijk onderdeel.

De nieuwe techniek maakt het mogelijk dat ook in bestaande vloeren (met een cementdeklaag) de vloerverwarmingsbuis stofvrij kan worden ingefreesd.
Met een gespecialiseerde freesmachine, die gekoppeld is aan een industriële stofzuiger, wordt de vloer stofvrij voorzien van sleuven, waarna de buis erin gerold wordt.
Hierna kan de vloer afgesmeerd worden en eventueel betegeld of anders afgewerkt.

Met vloerverwarming bespaart u energie

Vloerverwarming is zuinig met energie. Door de relatief lage watertemperatuur kan uw cv-ketel een maximaal rendement bereiken, hij is dus een stuk zuiniger. Door de gelijkmatige temperatuurverdeling kan in woonvertrekken de temperatuur 1 á 2 ºC lager ingesteld zijn dan bij andere verwarmingssystemen, terwijl het toch nog prettig aanvoelt.  Dit kan een energiebesparing tot wel zo’n 18% tot gevolg kan hebben.

Bij verwarming d.m.v. radiatoren staat de thermostaat al gauw wat hoger omdat er veel meer temperatuursverschillen in de ruimte zijn en het dus sneller onbehaaglijk voelt.

Voor meer info of een offerte, vul aub onderstaand formulier in..


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.